To inspire you...

 

DEŜAFO ziet de slaapkamer als een zorgvuldig gekozen expressie van uw persoonlijkheid, romantisch,  eclectisch of urban, daarbij altijd comfortabel chic. Het is onze missie u te inspireren om uw bed tot haar mooiste versie te maken. 

 

Onze jarenlange liefde voor textiel en interieur heeft zich vertaald naar producten, die naast het geven van een gevoel van luxe en comfort ook een persoonlijke stijl uitdrukken. Met aandacht voor detail heeft dit geleid tot een lijn van exclusieve bovenlaken-sets. Ons doel is om de juiste condities voor een heerlijke en ontspannen nachtrust voor u te scheppen.

Over ons

 

Wij hebben al jarenlang een liefde voor textiel en interieur. Op één van onze reizen, in New York, zagen we in een stijlvolle interieurwinkel het bovenlaken geëtaleerd op luxe bedden. Het idee onze passie om te zetten in een concreet plan werd hier geboren en heeft eind 2016 geleid tot de oprichting van ons merk DEŜAFO Luxury Sheets.

 

De focus van DEŜAFO ligt volledig op het ontwerpen en aanbieden van luxueuze bovenlaken-sets, bestaande uit een bovenlaken en twee bijpassende slopen, in de kwaliteiten percal katoen 200 TC en katoensatijn 300 TC.

 

Ofschoon de bovenlakens een beetje in de vergetelheid zijn geraakt, willen wij met onze collectie het bovenlaken weer de aandacht geven die het verdient. Naast het feit dat het bovenlaken gemakkelijk is in het dagelijks gebruik, willen wij ons product positioneren als een mooie en trendy aanvulling op het bed, passend bij ieder dekbedovertrek.

 

Ons uitgangspunt daarbij is:


Betaalbare luxe &

een tijdloos design